Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2010

Σενάριο Πέναντ για Παναθηναϊκό!

Στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζερμέιν Πέναντ συμπεριλαμβάνει τον Παναθηναϊκό δημοσίευμα του «Skysports». Πάντως οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού δεν φαίνεται να κινούνται για άλλον παίκτη που αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός, ενώ παράλληλα η Σαραγόσα, στην οποία και ανήκει ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη, που έχει συμβόλαιο ως το 2012.


Μπέρμιγχαμ, Σεβίλλη, Σαμπντόρια και Νάπολι, πέρα από τον Παναθηναϊκό, είναι οι ομάδες που σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα εξέτασαν την περίπτωση του πρώην διεθνούς άσου. «Ο Πέναντ είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες μας και δεν τον έχουμε προτείνει σε καμία ομάδα. Υπάρχει ρήτρα 25 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας από την Αραγονία, Αγκαπίτο Ιγκλέσιας.

Την περασμένη περίοδο ο Πέναντ είχε 25 συμμετοχές στην Primera Division. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Πόρτσμουθ, Μπέρμιγχαμ και Λιντς.