Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2010

Σημαντική εβδομάδα για Παναθηναϊκό

Οι επόμενες ημέρες κρίνονται ιδιαιτέρως σημαντικές για τον Παναθηναϊκό που σταδιακά έχει αρχίσει να προχωρά ορισμένες κινήσεις. Η ανανέωση της συνεργασίας με τους Ντρου Νίκολας και Μάικ Μπατίστ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες που θα αποφέρουν και την υπογραφή των παικτών.


Έτσι ο Παναθηναϊκός θ' αρχίσει σιγά- σιγά να συμπληρώνει το ρόστερ του καθώς η παραμονή των Νίκολας και Μπατίστ θα προστεθεί σ' εκείνες των Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς. Θα απομένουν πλέον κάποιες άλλες κινήσεις όπως για παράδειγμα αυτή του σέντερ που θα αντικαταστήσει τον Νίκολα Πέκοβιτς. Οι «πράσινοι» έκαναν μιά πρώτη κρούση για τον Άλεκς Μάριτς της Παρτιζάν αλλά ήταν περισσότερο ανιχνευτική καθώς εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.


Πέραν τούτων το τοπίο για τον Σπανούλη εξακολουθεί να είναι "θολό" και κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει τελικά ενώ στις 20 του μήνα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα να παραμείνει στους «πράσινους». Προς το παρόν οι πιθανότητες για παραμονή του Λιθουανού δεν είναι τόσο μεγάλες αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν ο Σπανούλης παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό.