Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2010

Θα κινηθεί και για φορ

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχουν χαράξει από κοινού ο Κάρλος Φρέιτας με τον Νίκο Νιόπλια και τον Δημήτρη Γόντικα περιλαμβάνεται (πλην του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού εσωτερικού χαφ) κι ένας επιθετικός ως μπακ απ του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Ελληνας τεχνικός θέλει να πλαισιώσει τον Γάλλο στράικερ και τον Αντώνη Πετρόπουλο με έναν ακόμη φορ, ο οποίος θα μπορεί να δίνει «ανάσες» στον «Τζιμπρίλιαντ» και παράλληλα θα ανεβάσει τον συναγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση. Σίγουρα ο παίκτης για τον οποίο θα κινηθούν οι «πράσινοι» δεν θα είναι πρωτοκλασάτος, αλλά ένας επιθετικός που θα έχει το εύκολο γκολ, με καλό βιογραφικό και κυρίως δεν θα «ξεφεύγει» από πλευράς τιμής.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον χαφ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα «τρέξουν» το θέμα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στόπερ, έχοντας πάντα στις πρώτες επιλογές της λίστας τους τον Πορτογάλο Ούγκο Βιάνα της Βαλένθια και τον Βραζιλιάνο Σισέρο Σάντος της Χέρτα.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα γίνει τελικά κίνηση για τερματοφύλακα και δη για τον Ντάνιελ Φερνάντεζ της Μπόχουμ, αφού οι «πράσινοι» θέλουν να «ζυγίσουν» πρώτα όλα τα δεδομένα, πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ο Νίκος Νιόπλιας, πάντως, δεν δείχνει να «καίγεται» για περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση...
8Στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται ο Γιώργος Ιωαννίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ηρακλή, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.