Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουλίου 2010

Πλησιάζει η ώρα του προέδρου


Αύριο στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πιο κρίσιμο ΔΣ στον Παναθηναϊκό καθώς έπειτα από δύο μήνες θα εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος. Το όνομα του διαδόχου του Νικόλα Πατέρα δεν έχει διαρρεύσει. Τον Αύγουστο η ΑΜΚ.

Η πιο κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό είναι η αυριανή. Το ΔΣ είναι προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα, στο οποίο θα εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος έπειτα από σχεδόν δύο μήνες που οι «πράσινοι» έμειναν ακέφαλοι. Ακόμα και οι μέτοχοι δεν γνωρίζουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Όλοι πλέον περιμένουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μία ισχυρή προσωπικότητα ίσως να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις των μετόχων και να ανατρέψει τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την συμμετοχή ορισμένων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μία αύξηση που θα λάβει χώρα τον Αύγουστο και θα διαρκέσει από δύο εβδομάδες μέχρι ενάμιση μήνα το πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να παρθεί μία απόφαση για το μεταγραφικό μπάτζετ.


(sday)