Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2010

Τα είπε ο Βεκρής με τους συνδέσμους

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού είχε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βεκρής τις τελευταίες μέρες, όπου συζητήθηκαν τα θέματα κατανομής των εισιτηρίων της νέας περιόδου. Παράλληλα, έγιναν και συστάσεις για αποφυγή επεισοδίων που θα επιφέρουν κυρωσεις στην ΠΑΕ. Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι οι πωλήσεις των διαρκείας, που μέχρι στιγμής έχουν ανανεωθεί 5.000 κάρτες.

Ο Βεκρής είχε τετ α τετ με μέλη του "Ενιαίου Φορέα", της "Θύρας 13-1996", των "Cockneys" και της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π., όπου συμφώνησε με όλους για τον τρόπο με τον οποίο θα κατανέμονται τα εισιτήρια της ερχόμενης σεζόν στο ΟΑΚΑ, ενώ συγκριτικά με πέρυσι δεν θα υπάρξουν διαφορές, με το μεγαλύτερο κομμάτι της εξέδρας (σ.σ. στο πέταλο) να το παίρνει και πάλι ο "Ενιαίος Φορέας", που αριθμεί και τα περισσότερα club.

Παράλληλα, ο β' αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού έκανε συστάσεις στους οργανωμένους για τα θέματα βίας, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγουν τις ακρότητες, απομονώνοντας τα αναρχικά στοιχεία, ιδιαίτερα στα παιχνίδια για το Champions League, όπου o κίνδυνος τιμωρίας της έδρας είναι μεγάλος, καθώς οι πράσινοι είναι υπότροποι και βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης από την UEFA.

Ανανεώθηκαν 5.000 κάρτες
Μία εβδομάδα ακόμη έχει απομείνει για να ανανεώσουν οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού. Μέχρι στιγμής, όπως ενημερώνουν από την ΠΑΕ, έχουν ανανεωθεί 5.000 κάρτες και η κίνηση είναι στο ίδιο επίπεδο με την περυσινή σεζόν τις ανάλογες μέρες.

Την προηγούμενη σεζόν, οι ανανεώσεις συνολικά είχαν φτάσει τις 11.000 (σ.σ. φέτος απομένει ακόμη μία εβδομάδα, αφού η διορία λήγει την επόμενη Παρασκευή), με τους ιθύνοντες να περιμένουν μεγαλύτερη κίνηση, μόλις λήξει η προθεσμία για τους παλαιούς κατόχους και θα μπορεί και ο υπόλοιπος κόσμος να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας.