Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2010

Λέτο:«Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον»

Άγνοια σχετικά με το μέλλον της καριέρας του δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του.

«Δεν γνωρίζω πώς κυλούν τα πράγματα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, θα προτιμούσα να μη μιλήσω για την Μπενφίκα», είπε στην «O’ Jogo» ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, θέλοντας ουσιαστικά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του..

Στην ίδια εφημερίδα φιλοξενείται και δήλωση του μάνατζερ, Κοσεντίνο, ο οποίος επανέλαβε ότι: «Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Λέτο, αλλά δεν έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό. Κάθε ευκαιρία για να βελτιώσεις την καριέρα σου θα πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά, αλλά δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας».

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα έχει «παγώσει», γεγονός που οφείλεται στις εσωτερικές διαφωνίες των ανθρώπων της Μπενφίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρούι Κόστα δεν τον θέλει στην ομάδα, σε αντίθεση με τον προπονητή των «αετών» Ζορζ Ζέσους που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Από τη μεριά του ο Λέτο δεν… τρελαίνεται να φύγει από την Παιανία καθώς νιώθει πλήρης στον Παναθηναϊκό.