Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουλίου 2010

Το “κουτί 1” ή την “κουρτίνα 2”;

Τώρα ο Γκαλάς πρέπει να επιλέξει... Μετά την νέα προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος αμυντικός πρέπει να πάρει μία απόφαση. Όμως και ο Παναθηναϊκός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια αφού κι αυτός έχει κάνει τις δικές του κινήσεις και έχει να πάρει τη δική του απόφαση. Θα καταλήξουν στον Γκαλάς, στον Κρις ή στον Μαρτσένα -για τον οποίον το “φλερτ” αναθερμάνθηκε- οι “πράσινοι”;


Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κινήθηκε για ακόμα μία φορά στο “παρασκήνιο” των μεταγραφικών εξελίξεων και μπαίνει γερά στην απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει “παρατήσει” τις περιπτώσεις των Γκαλάς και Κρις. Για τον μεν πρώτο περιμένει την απόφαση του και για τον δεύτερο μάλλον θα μπει σε αναμονή για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τους άλλους δύο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το θέμα του αμυντικού και αναμένονται εξελίξεις.

Τα “βρήκε” με Μαρτσένα

Οι “πράσινοι” τα έχουν βρει σε όλα με τον Μαρτσένα και περιμένουν τις εξελίξεις από το σημερινό ραντεβού που θα έχει ο εκπρόσωπος του 31χρονου αμυντικού με τη διοίκηση της Βαλένθια. Εάν, λοιπόν, εξασφαλιστεί η ελευθέρας του ποδοσφαιριστή, θα έρθει απευθείας στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, οι “νυχτερίδες” θα ζητήσουν ένα ποσό γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Η Βαλένθια φαίνεται διατεθειμένη να δώσει περίπου 300 χιλιάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός “κερδίζουν” στην προσφορά τους στον ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί δίνουν στον Μαρτσένα 1,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, την ίδια στιγμή που τα “κίτρινα υποβρύχια” προσφέρουν μόλις ένα. Ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός, επίσης, ζητάει διετές συμβόλαιο, κάτι που του δίνουν οι “πράσινοι”, αλλά όχι και η Βιγιαρεάλ που του έχει προτείνει μονοετές.

Είναι... μία απόφαση!

Και κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται η απορία ποιον από τους τρεις (εάν απαντήσουν και οι τρεις θετικά) θα επιλέξει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα, οι “πράσινοι” έχουν βάλει μία προτεραιότητα στις τρεις αυτές περιπτώσεις τοποθετώντας πρώτα τον Γκαλάς και ακολουθεί ο Μαρτσένα με τον Κρις τελευταίο...

Να προστεθεί, απλά, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν “παίζει” μόνος του. Για τον Γκαλάς, μάλιστα, εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται να μπαίνει στο “χορό” και η Σάλτσμπουργκ που δείχνει πως έχει... λεφτά για ξόδεμα. Παράλληλα, ο Κρις έχει ακόμα ένα ραντεβού με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, προτού μείνει ελεύθερος και ανοίξει ο δρόμος για την... Παιανία.

Πόρτσμουθ για Μάντζιο και Σεϊταρίδη

Ενδιαφέρον, τέλος, για δύο παίκτες του Παναθηναϊκού έχει προκύψει μετά από τις δηλώσεις του ίδιου του εκτελεστικού διευθυντή της Πόρτσμουθ, Αντριου Ανδρονίκου. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Μάντζιο και Γιούρκα Σεϊταρίδη που δεν υπολογίζονται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανδρονίκου αναμένεται, μάλιστα, σήμερα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Δημήτρη Γόντικα και να του ζητήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί πρώτα να ξεκαθαριστεί το ενδιαφέρον για τον Σεϊταρίδη από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας.
(sportnet)