Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Φεβρουαρίου 2010

Αγωνιστικά νέα και όχι μόνο

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν Νίκος Νιόπλας στην χθεσινή ομιλία προς τους παίκτες του: "Συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη νίκη που πετύχαμε και με τρόπο που ήρθε μετά την σπουδαία ανατροπή που κάναμε. Πλέον το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά αφού έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη"

Ατομικό ο Ζιλμπέρτο, δεν παίζει με ΠΑΟΚ: Στη προπόνηση και το αγωνιστικό μέρος, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν στο αγώνα της Πέμπτης με την Ρόμα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν

με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα 4 εναντίον 4. Ατομικά προπονήθηκαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης και Καρνέζης. Πλέον φαντάζει δύσκολο στην προπόνηση του Σαββάτου να προπονηθεί ο Βραζιλιάνος μέσος που φέρεται δύσκολα να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκτός από το δύσκολο ματς της Τούμπας και σ' αυτό της Ρώμης.

Ενδεκάδα: Με μια αλλαγή σε σχέση με τη Ρόμα (Σάλπι αντί Νίνη). Άρα έχουμε, Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης στο κέντρο και στην επίθεση από δεξιά προς τα αριστερά Σάλπι, Σισέ και Λέτο.

Στην Παιανία χθες ο Ασάνοβιτς: Στην Παιανία βρέθηκε χθες ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, μαζί με τον Μάριο Μπόνιτς, προκειμένου να χαιρετίσει παλιούς φίλους και γνωστούς από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.Ο παλαίμαχος Κροάτης, που παρακολούθησε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ την αναμέτρηση εναντίον της Ρόμα, είχε κουβέντα με τους παλιούς του συμπαίκτες Κριστόφ Βαζέχα και Γιώργο Καραγκούνη. Φυσικά, μίλησε και με τους συμπατριώτες του Μάριο Γκαλίνοβιτς και Άντε Ρουκάβινα, ενώ είχε σύντομα τετ α τετ με μέλη της ομάδας από την εποχή που και ο ίδιος φορούσε τη φανέλα της.