Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Οκτωβρίου 2015

"Για πάντα στην καρδιά μας κι ας είστε μακριά μας" (pics&vids)



Συγκλονιστικοί οι Έλληνες φίλοι του Παναθηναϊκού «σήκωσαν» πανό στο γήπεδο των Guangdong Tigers δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την απίστευτη αγάπη τους προς την ομάδα του «τριφυλλιού». 

Για μία ακόμα φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού εντυπωσιάζει την… Υφήλιο. Για μία ακόμα φορά, ακόμα και στην Κίνα, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται και δεν είναι μόνος του.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κάνουν και πάλι τη διαφορά, αφού το Ελληνικό αλλά και Παναθηναϊκό στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στο γήπεδο των Guangdong Tigers.

Σημαίες του Παναθηναϊκού αλλά και «γαλανόλευκες» έχουν φτιάξει μια μοναδική ατμόσφαιρα σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό γήπεδο. Η ατμόσφαιρα δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα, επι Κινεζικού εδάφους, με τον κόσμο στο Μακάου να δείχνει πολύ πιο… ζεστός για το μπάσκετ αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Όμως, αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το πανό που σήκωσαν οι Έλληνες φίλοι της ομάδας και έδειχνε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αγάπη, την «τρέλα» και την καψούρα τους με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Για πάντα στην καρδιά μας κι ας είστε μακριά μας» έλεγε το πανό και περιέγραφε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο τα έντονα συναισθήματα των φίλων των «πράσινων» που λόγω της απόστασης νιώθουν την… απουσία. Παρ’ όλα αυτά η τεράστια χιλιομετρική απόσταση δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ή μάλλον παίζει. Κάνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό ακόμα μεγαλύτερη.