Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2015

"Περήφανος που... σήκωσα για τον ΠΑΟ"!



Το τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού επιστρέφει με αργά και σταθερά βήματα σε υψηλό επίπεδο και η συμμετοχή αθλητή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο.

Ο Έκτορας Αποστόλου συμμετείχε χτες στην κατηγορία Παίδων (13-17 ετών) και κράτησε ψηλά την «πράσινη» σημαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Ο 15χρονος αθλητής (από τους μικρότερους στην κατηγορία του) έκανε πολύ καλή εμφάνιση με ατομικά ρεκόρ και είχε 5 στις 6 έγκυρες προσπάθειες

Αναλυτικότερα κατέλαβε την 6η θέση στο ζετέ (66 κιλά), ήταν 7ος στο αρασέ (56κιλά) και 8ος στο σύνολο με 122 κιλά.

Αναλυτικότερα ο μικρός πράσινος «άτλαντας» συμμετείχε στην κατηγορία των 69 κιλών και σε δηλώσεις του στην «Π» τόνισε «Ήταν μια φοβερή εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ υπερήφανος που αντιπροσώπευσα τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο μέλλον να έχω ακόμα περισσότερες επιτυχίες με τον Σύλλογο».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή Κωνσταντίνου Σαλπιγγίδη που υπογράμμισε «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και η εμφάνιση του Έκτορα συνολικά ήταν πολύ καλή και έκανε ατομικά ρεκόρ. Είναι κάτι καινούργιο αυτό για τον Παναθηναϊκό καθώς είχαμε πολλά χρόνια να στείλουμε αθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε ότι έπεται συνέχεια».