Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Αυγούστου 2015

To τιτίβισμα του Αλαφούζου




Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε στον αποκλεισμό από την Μπριζ.

Συγκεκριμένα, μπορεί ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να έφερε μεγάλη στεναχώρια στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, με tweet τα ξημερώματα της Κυριακής αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του «τριφυλλιού», που το βρίσκει έτοιμο να συνεχίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά ο πρέοδρος των «πράσινων» έγραψε στο twitter: «Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν όμως δύο και προκρίνεται ο ένας. Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος, έκανε ακόμα ένα tweet, αναφέροντας: «Η λύπη δεν είναι έκφραση απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε».

Στη συνέχεια ήρθε και ένα τρίτο, στο οποίο τόνιζε: «Διοίκηση, τεχνική διεύθυνση , ποδοσφαιριστές όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας!»

Ενώ έκλεισε με ένα τέταρτο, σημειώνοντας: «Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια!»

Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν όμως δυο και προκρίνεται ο ένας.Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα

— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Η λύπη δεν είναι εκφραςη απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε

— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Διοίκηση , τεχνική διεύθυνση , ποδοσφαιριστές όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας !

— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015

Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια !

— Yiannis Alafouzos (@Yalafouzos) August 8, 2015