Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Αυγούστου 2015

Έτοιμοι για πρόκριση!



Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το βράδυ στο «Γιάν Μπρέιντελ», χωρίς προβλήματα, δείχνοντας απόλυτα έτοιμοι για τον επαναληπτικό. 

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε και τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός επανέλαβε πως το σημαντικό είναι οι «πράσινοι» να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους και να καταφέρουν να σκοράρουν έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Από εκεί και πέρα, η ψυχολογία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα στην τελευταία προπόνηση όπου έκαναν ασκήσεις 5-2 και εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόγραμμα την ημέρα πριν τα ματς είναι ένα χαλάρωμα, με τον Αναστασίου να έχει εμφυσήσει στους «πράσινους» την τακτική και τη νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν από τις προπονήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι, αύριο ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για να πάρει την πρόκριση στα playoff του Champions League.