Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Αυγούστου 2015

Σκέψεις για μεταγραφή



Στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσιεύματα κάνουν σκέψεις ενίσχυσης σε θέση που η ομάδα πονάει...

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sdna:

Στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο δεν τα βάφουν μαύρα μετά τον αποκλεισμό από τους Φλαμανδούς, αλλά παρά την δεδομένη απογοήτευση έχουν πεισμώσει και έχουν σηκώσει ξανά τα μανίκια, ψάχνοντας την αγορά για μεταγραφική ενίσχυση βασικού παίκτη!

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η ηγεσία του τριφυλλιού κρίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν (πρωτοκλασάτες) αποχωρήσεις παρά μόνο σε ενδεχόμενο κάποιας εξωπραγματικής πρότασης και κάνουν σκέψεις για απόκτηση παίκτη που θα θεωρηθεί μία καλή επένδυση σε θέση που πονάει η ομάδα. Το πορτοφόλι του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να σηκώσει έναν νέο Εσιέν (ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ), όμως δεν μιλάμε και για μία περίπτωση τύπου Βέμερ, που ήταν μία πολύ οικονομική λύση, μα κάτι ενδιάμεσο.

Όλα αυτά αποτελούν προς το παρόν σκέψεις της πράσινης διοίκησης και όχι ειλημμένη απόφαση.

Αυτό που θεωρείται πάντως δεδομένο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης μόνο και μόνο για να καλυφθεί η χασούρα από τα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League, ενώ εφόσον κριθεί σκόπιμο θα γίνει άμεσα κίνηση για μεταγραφή που θα ενισχύσει την ομάδα.

Αυτό που λένε τα ηγετικά στελέχη του Παναθηναϊκού ήταν πως η πρόκριση επί της Μπριζ δεν θεωρούνταν σε καμία περίπτωση δεδομένη και πως υπήρχε από την αρχή σκέψη για ένα plan b, το οποίο φαίνεται ότι τίθεται άμεσα σε εφαρμογή από την πράσινη ΠΑΕ, που δείχνει άμεσα αντανακλαστικά μετά την αλλαγή δεδομένων που έφερε ο αποκλεισμός από την Μπριζ.