Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Αυγούστου 2015

Με αλλαγές και... Μπούρμπο




Αρκετές αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό με πρώτη και καλύτερη τον Μπούρμπο.

Το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του αγώνα της Δευτέρας είναι αυτό του Γερμανού μπακ. Οι «πράσινοι» αναζητούν μια ειδική μάσκα για να μπορεί να παίξει με αυτή ο Βέμερ, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμη μέχρι αύριο. Ακόμα και να ετοιμαστεί το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει ο 42χρονος τεχνικός τη συμμετοχή του για να τον έχει πανέτοιμο για τα δύο επόμενα ματς σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και χθες δοκίμασε τον Χρήστο Μπούρμπο στο οικογενειακό δίτερμα, ποντάροντας στην εμπειρία του, σε σχέση με τον Νίκο Μαρινάκη, που βρέθηκε στην αποστολή του ματς με την Καμπάλα. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των «πράσινων» στο Αγρίνιο σε σχέση με αυτή του Μπακού. Άλλωστε και ο Γιάννης Αναστασίου είχε ξεκαθαρίσει από πριν στο μυαλό του, ότι θα χρειαστεί εκτεταμένο rotation για να αντεπεξέλθει η ομάδα του και στα τέσσερα παιχνίδια σε δέκα μέρες.

Οι Μάρκους Μπεργκ και Σωτήρης Νίνης επιστρέφουν δεδομένα στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Τάσος Λαγός, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Θέση διεκδικεί και ο Ατζαγκούν, με τους Νάνο, Ταυλαρίδη, Ζέκα να διατηρούν δεδομένα τις δικές τους στην ενδεκάδα. Η ομάδα του Αναστασίου θα προπονηθεί σήμερα στις 2:30μ.μ., και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η 20μελής αποστολής που θα ταξιδέψει το απόγευμα για το Αγρίνιο.