Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Αυγούστου 2015

Αμπάσοφ: "Δυνατός ο Παναθηναϊκός"

Αμπάσοφ: «Δυνατός ο Παναθηναϊκός»


Ο αμυντικός της Καμπάλα, Αμπάσοφ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση, θα αναλύσουμε καλά το πώς παίζουμε και πιστεύω πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία για εμάς ποιος είναι ο αντίπαλος. Η ομάδα μας έχει έμπειρους παίκτες, ο καλύτερος θα κερδίσει. Το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε καλά για τον Παναθηναϊκό».

Ο Αμπάσοφ, αναφέρθηκε στη δική του απουσία από το πρώτο ματς αλλά και σε αυτή του αρχηγού της ομάδας, Χουσεΐνοφ. «Είναι άσχημο που δεν θα παίξουμε. Αλλά οι συμπαίκτες μας θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν την απουσία μας. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες και στη δική μου θέση. Ο Τζαβίντ (σ.σ. Χουσεΐνοφ), είναι ο αρχηγός μας κι έχει ποιότητα, οπότε η απουσία του είναι πιο σημαντικό».

Παράλληλα, μίλησε και για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην Αθήνα λέγοντας πως ναι μεν ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιουργεί «καυτό» κλίμα στο γήπεδο, ωστόσο θα σεβαστεί τον αντίπαλο. «Από όσο ξέρω, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι... καυτοί. Αλλά δεν ξέρω πως θα μας υποδεχθούν και πως θα μας συμπεριφερθούν. Το βασικό είναι να μην δείξουν ασέβεια όπως οι Κύπριοι. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα».

Τέλος, ο μπακ της Καμπάλα επεσήμανε ότι: «Περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την Καραμπάκ, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, θα μας μιλήσει ο προπονητής όταν έρθει η ώρα».