Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησαν τα ΟΡΓΙΑ στο λιμάνι!



Πρόβα τζενεράλε το «βάφτισαν» το φιλικό, για 10.000 κόσμο μας έλεγαν και δεν πήγαν ούτε 6.000, αλλά τουλάχιστον ήταν όλα επιτυχημένα. Όλοι ήταν όπως έπρεπε για τη νέα χρονιά.

Η… ομαδάρα «κένταγε» στο γήπεδο, ο Τριτσώνης έδειξε πως κι οι διαιτητές είναι σε σούπερ φόρμα για τη νέα Σούπερ Λίγκα κι ο Καπίνο πήγε να υπερασπιστεί το τέρμα μπροστά στη θύρα 7 – ναι εκεί που του πέταγαν καρότα – και καταχειροκροτήθηκε.

Πανέτοιμοι όλοι λοιπόν.

Τόσο έτοιμοι, που έκαναν τη Μπεσίκτας να… παραμιλάει από τη μπαλάρα που έπαιξαν. Και αυτοί και ο ρέφερι με τους βοηθούς του. Οι Τούρκοι «τρελάθηκαν» με τους – άλλους – κανόνες που επικρατούν στο συγκεκριμένο γήπεδο και δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα σφυρίγματα που δόθηκαν στους γηπεδούχους!

Όσο για τον Στεφανάκο, το χρέος του το έκανε. Το έφαγε… όρθιος (σχεδόν) το 1-1 από μια κεφαλιά… προπόνησης. Δεν μπορούσε, όμως, η ομαδάρα να μείνει «απροστάτευτη» και να μην πάρει τη νίκη μπροστά στον… πύρινο λαό (εδώ γελάνε). Έτσι, το επιθετικό φάουλ του Ντοσεβί μετατράπηκε σε πέναλτι. Οι Τούρκοι έπαθαν… κοκομπλόκο, αλλά για εμάς είναι συνηθισμένα πράγματα…

Οπότε, αδέρφια, συνεχίστε τις διακοπές σας και μην αγχώνεστε. Όλοι είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν!

leoforos