Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Αυγούστου 2015

Στοίχημα : Για την πρόκριση σήμερα στο Μπρίζ ο Παναθηναικός


Μπρίζ - Παναθηναϊκός : Ξεκίνησαν μουδιασμένα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ των Βέλγων.



Στην συνέχεια πάντως η Ελληνική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Η κόκκινη κάρτα λογικά άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, αλλά ο Παναθηναικός διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα την ανούσια κατοχή της Μπρίζ και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ. Τα συμπεράσματα τα δικά μου από αυτόν τον πρώτο αγώνα είναι πως η πρόκριση είναι πιο κοντά στους πράσινους παρά στους Βέλγους.

Στοιχηματικά εφόσον ο Πάναθηναικός περνάει ακόμα και με την ισοπαλία... Περισσότερα



Άστανα - Ελσίνκι : Οι μπουκ θεωρούν ότι μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι οι γηπεδούχοι, αλλά θα μου επιτρέψουν να διαφωνήσω με αυτό. Ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0 με τις δυο ομάδες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα. Η Ελσίνκι είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ. Δεν είδα μεγάλες διαφορές στις δυο ομάδες και για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι η Άστανα είναι τόσο μεγάλο φαβορί.

Θεωρώ ότι θα δούμε ξανά έναν αγώνα όπου το κύριο μέλημα των δυο ομάδων θα είναι η άμυνα και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες... ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE