Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Αυγούστου 2015

Η ενδεκάδα με Γκαμπάλα



Ο Σέρχιο Σάντσεθ στην προ εβδομάδας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στο Μπακού εξέτισε την 2η αγωνιστική της ποινή του, από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στον αγώνα με την Μπριζ στη Λεωφόρο. 

Έτσι υπολογίζεται κανονικά για τον αυριανό αγώνα με τους Αζέρους. Με δεδομένο μάλιστα ότι προέρχεται από μια καλή εμφάνιση στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή, έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα, αντί του Κουτρουμπή. Δίδυμο με τον Ταυλαρίδη.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται αλλαγές, αφού ο Γιάννης Αναστασίου θα επιδιώξει να κλειδώσει από νωρίς την πρόκριση και στην πορεία να φρεσκάρει την ομάδα.

Έτσι ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπούρμπος δεξιά και ο Νάνο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή Λαγός, Πράνιτς και Ζέκα είναι η επικρατέστερη τριάδα, με τους Νίνη, Καρέλη και Μπεργκ στην επίθεση. Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει και τον Κλωναρίδη που ξεπέρασε τον προβληματισμό του, ενώ στην αποστολή είναι πιθανό να δούμε ξανά τον Μάικλ Εσιέν, χωρίς φυσικά να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην τελική 18αδα, αφού δεν είναι έτοιμος. 

Εκτός πλάνων είναι ο ανέτοιμος Βέμερ και φυσικά ο Αμπέντ που δεν έχει δηλωθεί…