Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Αυγούστου 2015

Ο «Σάλπι» θα έπαιζε (μόνο) στον Παναθηναϊκό!



Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιθετικό. Για να συμπληρώσει το μεταγραφικό του παζλ. Το 8ο απόκτημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού ο 34χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται… 

Υπό συνθήκες αυτό θα μπορούσε να ήταν μια μεταγραφική έκπληξη των τελευταίων ημερών. Ένα μεταγραφικό ρομάντσο…

Έκπληξη γιατί ο “Σάλπι” ετοιμάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του. Άλλωστε έχω την εντύπωση, ότι πλην ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να παίξει σε άλλη ομάδα. Με εξαίρεση μία τον Παναθηναϊκό!

Στον “δικέφαλο του βορρά” της γκρίνιας και της μιζέριας ο Σαλπιγγίδης ήταν πάντα δακτυλοδεικτούμενος.

Κάποιοι του είχαν χρεώσει ότι το καλοκαίρι του 2006 έφυγε από την Τούμπα για την Αθήνα και το “τριφύλλι”, το καλοκαίρι, όπου ο Τζίγκερ τα έσπρωξε χοντρά και τον έντυσε στα “πράσινα”. Το γεγονός ότι με αυτά τα λεφτά ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την χρεοκοπία, το λησμονούν. Μάλιστα τότε έγινε και η αιτία να φύγει επεισοδιακά από τον Παναθηναϊκό ο Γκέκας! Επειδή ο Παναθηναϊκός τόλμησε να τον προτείνει στα ανταλλάγματα! Ο Σαλπιγγίδης ποτέ δεν το έπαιξε… Πανάθας. Σεβάστηκε την ομάδα, μόχθησε, πήρε φυσικά πολλά και καλά χρήματα και όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου (2010) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Πριν εμφανιστεί Σαββίδης. Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμη μεταξύ σφύρας και άκμονος. Μάλιστα σε κάθε επιστροφή του στην Αθήνα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον χειροκροτούσε.

Η αλήθεια είναι ότι στη παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει έναν Σαλπιγγίδη, αλλά έναν… Μάντζιο! Έναν ψηλό, με καλή τεχνική και αίσθηση του γκολ. Με δυνατότητα να παίζει και εκτός περιοχής. Και θα τον ψάξει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο εάν δεν κρεμάσει τα παπούτσια του ο “Σάλπι”, ένα είναι βέβαιο. Ότι μόνο στον Παναθηναϊκό βρήκε (και αυτός) το ιδανικό περιβάλλον και εννοείται ότι θα ήθελε να ξαναβρεθεί. Εάν δεν κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Φυσικά για να γίνει γάμος θέλει… δύο. Και ο Παναθηναϊκός στη παρούσα φάση φαίνεται να ψάχνει κάτι άλλο.

sportit