Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Αυγούστου 2015

Γιατί μπήκε στην αποστολή ο Εσιέν(;)




Το Newspao.gr απαντάει στο ερώτημα που έχουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μετά το όχι και τόσο ικανοποιητικό ξεκίνημα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο 42χρονος τεχνικός έδωσε χαρακτήρα ντέρμπι στην αποψινή πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των «πράσινων».

Αυτός ήταν ίσως ο πρώτος και βασικός λόγος που χθες το μεσημέρι συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή για το Αγρίνιο για πρώτη φορά (και) τον Μάικλ Εσιέν, μολονότι ο Γκανέζος σούπερ σταρ δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να παίξει. Η προσωπικότητά του, ωστόσο, το ειδικό βάρος και η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι υπερπολύτιμα πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς όπως είναι το αποψινό και γι' αυτό ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ήθελε να τον έχει μαζί του.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον εγκλιματισμό του 32χρονου άσου, ο οποίος μπήκε σε αποστολή αγώνα μετά από 5 μήνες και 3 μέρες (20 Μαρτίου στο ματς της Μίλαν με την Κάλιαρι η τελευταία). Δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το ίδιο και πριν απ' τη ρεβάνς με την Καμπάλα κι από εκεί και πέρα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καλλονή στη Λεωφόρο, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνει και η έκπληξη και να δούμε το επίσημο ντεμπούτο του Γκανέζου (έστω και ως ολιγόλεπτη αλλαγή) δύο εβδομάδες νωρίτερα απ' τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο τρίτος λόγος που μπήκε χθες στην «πράσινη» αποστολή ο Εσιέν ήταν και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που νιώθει πλέον πολύ καλά, έχει τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία και ήθελε να είναι κοντά στην ομάδα στην πρώτη μεγάλη εγχώρια μάχη της.