Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2015

Η Αεκτζού που έκλεψε την παράσταση στη Λεωφόρο! (pics)


Ο Παναθηναϊκός έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στη Λεωφόρο για τη σεζόν 2014-15 και το Newspao.gr παρουσιάζει μία ακόμα πανέμορφη κοπέλα που έκλεψε την παράσταση στα play-off!


Πρόκειται για ένα εκ των... promotion girls του ΟΤΕ που μαγνήτισε τα βλέμματα στα εντός έδρας παιχνίδια των «πρασίνων», την Άννα Κουτουρίνη.

Η Άννα είναι 25 χρονών, κατάγεται από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και μένει στο Περιστέρι. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει και πτυχίο εκτελωνίστριας.

Μπορεί να τη συναντήσαμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά η Άννα έκανε κολύμβηση για 10 χρόνια στον Ολυμπιακό, παρότι δηλώνει φανατική Αεκτζού! Ο λόγος που την τράβηξαν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο αδερφός της, ο οποίος την έπαιρνε από μικρή μαζί του σε όλα τα παιχνίδια του «δικέφαλου».

Με το promotion ασχολείται εδώ και 6 χρόνια, αλλά έχει αρχίσει πλέον να ψάχνεται για μόνιμη δουλειά πάνω σε αυτό που έχει σπουδάσει. Λατρεύει τα ταξίδια και αγαπάει όσο τίποτα τα ελληνικά νησιά! Μπορεί να τη δείτε σε κάποιο από αυτά αλλά... προσοχή, διατηρεί σχέση εδώ και 5 χρόνια!