Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2015

Στον Εισαγγελέα Μάνος και Παυλίδης


Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς κατέθεσαν οι Δημήτρης Μάνος και Χαράλαμπος Παυλίδης για το περιβόητο ματς της Βέροιας με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (3-0). Στον Εισαγγελέα και οι δύο για να μάθουν αν τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι.


Ο νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλων 1926, Δημήτρης Μάνος είχε μπει αλλαγή στο περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (6/1/13) στο 81' στη θέση του Ηλία Ιωάννου (κατέθεσε χθες).

Ο νεαρός παίκτης κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περίπου 25 λεπτά και τώρα έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να αποφασιστεί αν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί.

Μετά το κατώφλι του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε ο νυν παίκτης της Βέροιας, Χαράλαμπος Παυλίδης και κατέθεσε για περίπου μισή ώρα. Ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί σε όλο το ενενηντάλεπτο στο Καραϊσκάκης.

Πλέον και οι δυο τους είναι στον Εισαγγελέα και περιμένουν την απόφαση του από κοινού με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Χθες είχαν απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, οι Μπάρμπας, Αμαραντίδης και Ιωάννου. Και στους τρεις επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι θεωρούν το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 «στημένο», όπως τόνισε και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Κώστα Μπάρμπα, Ζαχαρίας Κεσσές.