Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

"Όνειρο ένας τίτλος!"


Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης χρονιάς του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Λούδης κάνει… ταμείο στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», στρέφει το βλέμμα στην επόμενη μέρα και καυτηριάζει τη στάση του προπονητή του οσφπ.


Κάθε λόγο να νοιώθει απόλυτα δικαιωμένος έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κώστας Λούδης, μετά την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Πρωταθλήματος και νωρίτερα σ’ αυτόν του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» τηρουμένων των αναλογίων στάθηκαν ανταγωνιστικοί στους δύο απ’ τους τρεις τελικούς της σειράς με τον οσφπ και ο κόουτς μιλώντας στην «Π» δήλωσε υπερήφανος για τη μάχη. «Στον 3ο τελικό, η ομάδα διέψευσε ίσως και τους πιο αισιόδοξους. Όλοι πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μία άνετη επικράτηση, όμως εμείς ξεπεράσαμε για ακόμα μια φορά τον εαυτό μας. Ήταν το καλύτερο φετινό ματς της ομάδας, μια πολύ καλή εμφάνιση κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και δεν αναφέρομαι στην ατμόσφαιρα -η οποία δεν ήταν και η πιο φιλική αφού υπήρξαν συνθήματα ακόμα και εις βάρος της οικογένειας μου-αλλά στην κακή διαιτησία του Σκαλοχωρίτη που μας στέρησε την ευκαιρία να δώσουμε την τελική μάχη όταν στο 8-6 έκλεισε τα μάτια σε αποβολή μαρς πάνω στον Αφρουδάκη…» τόνισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Φυσικά, ο αρχιτέκτονας της πιο επιτυχημένης ομάδας του Παναθηναϊκού στην ιστορία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι οι κινήσεις πρέπει να είναι άμεσες. «Θα έχουμε μια πρώτη επαφή σήμερα ώστε να κινηθούμε άμεσα και να δούμε πως θα πορευτούμε. Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη φετινή σεζόν. Η επόμενη χρονιά βέβαια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, αφού θα πρέπει να σταθεροποιηθούμε ψηλά. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε άμεσα για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα. Είχα πει όταν υπέγραφα στον Παναθηναϊκό, ότι όνειρο μου είναι ένας τίτλος με τα πράσινα…».

Τέλος, ερωτηθείς για τον «καυγά» Βλάχου-Αφρουδάκη, με την τηλεοπτική κάμερα να συλλαμβάνει τον προπονητή του οσφπ και ομοσπονδιακό τεχνικό να βρίζει τον φουνταριστό του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος. «Αρχικά, ως προπονητής κι επαγγελματίας, νομίζω ότι είναι 100% λάθος να μπεις σε διάλογο με αθλητή, την ώρα μάλιστα του αγώνα. Δεύτερον, είναι ακόμα πιο μεγάλο λάθος όταν αυτός ο προπονητής είναι προπονητής της Εθνικής και 3ον όταν απέναντι σου έχεις έναν άνθρωπο που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού πόλο. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Ήταν τελείως λανθασμένη η συμπεριφορά του Βλάχου, όπως επίσης και στο τάιμ άουτ που πήρε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όπως είχε κάνει και στο Καρπενήσι. Όταν βρίσκεται σε τέτοιου είδους θέση, όπως αυτό του προπονητή του οσφπ και της Εθνικής, πρέπει να σκέφτεσαι λογικά και όχι οπαδικά…»