Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

Φουλάρει για Μαυρία


Σε ανοιχτή γραμμή με τη Σάντερλαντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Χάρη Μαυρία, δίχως μάλιστα να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει και οψιόν αγοράς του 21χρονου μεσοεπιθετικού, στο πλαίσιο της ενδεχόμενης συμφωνίας του «τριφυλλιού» με τον αγγλικό σύλλογο.


Ο Γιάννης Αναστασίου, ως γνωστόν, έχει εδώ και καιρό ανάψει το «πράσινο φως» για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκτιμώντας ότι η παρουσία του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα, συν του ότι θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού του. Απαντες στον Παναθηναϊκό συμμερίζονται την άποψή του και ως εκ τούτου ο Λεωνίδας Βόκολος έχει αρχίσει να εντείνει τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε από την Αγγλία, η Σάντερλαντ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μαυρία (έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2017) σε ομάδα του εξωτερικού (όπως και τους Μπα και Ρομπέρζ), προτιμώντας όμως την πώλησή του και ουχί τον εκ νέου δανεισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αγγλικός σύλλογος έχει ενημερώσει την «πιάτσα», και κατ' επέκταση και τον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά ότι οι «πράσινοι» δεν είναι σε θέση, από πλευράς μπάτζετ, να αγοράσουν τον Μαυρία αυτό το καλοκαίρι. Στο τραπέζι ωστόσο έχει πέσει η φόρμουλα δανεισμού με οψιόν αγοράς (το ύψος της οποίας δεν έχει γνωστοποιηθεί, ίσως και καθοριστεί) του 21χρονου μεσοεπιθετικού, κίνηση που θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά για την επίτευξη του «deal». Το πλέον θετικό της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι ο ίδιος ο Μαυρίας επιθυμεί να μείνει στον Παναθηναϊκό και αποτελεί σύμμαχο του «τριφυλλιού» στην προσπάθειά του να τον κρατήσει στο ρόστερ.