Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2015

Προτιμά την Τουρκία ο Σίβοκ...


Ο Τσέχος αμυντικός, Τόμας Σίβοκ, διαπραγματεύεται τη συμφωνία του με τη Μπούρσασπορ, διότι η προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει στο τουρκικό πρωτάθλημα.


Ο Τόμας Σίβοκ είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, αλλά, όπως είναι φυσιολογικό, δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός έχει δεχτεί επίσημες προτάσεις από την Τραμζοσπόρ, τη Μπούρσασπορ, τον Παναθηναϊκό και τη Σπάρτα Πράγας, ενώ, ανεπίσημα τον έχουν προσεγγίσει και άλλες ομάδες.

Το κασέ του αγγίζει το 1 εκατομμύρια ευρώ, αφού, είναι ελεύθερος, διεθνής Τσέχος, με παραστάσεις επί σειρά ετών στο υψηλότερο επίπεδο και με γεμάτες σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Μπούρσασπορ βρίσκεται πιο κοντά στον 31χρονο στόπερ, έχοντας πετύχει μαζί του καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνια.

Η προτεραιότητα του Σίβοκ είναι να παραμείνει στην Τουρκία για οικογενειακούς λόγους, τους οποίους εξήγησε προ ημερών σε Τσέχο δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για την πιθανότητα της επιστροφής του στην πατρίδα.

"Η Σπάρτα έχει ξεχωριστή δυναμική σε σχέση με τις άλλες προτάσεις. Αλλά, πρώτα πρέπει να μιλήσω με τη σύζυγο μου, η οποία δεν θέλει να γυρίσουμε στην Τσεχία. Προτιμά να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη. Η μικρή μας πάει στο σχολείο και έχει άλλη μία χρονιά, οπότε δεν μπορώ να την αλλάξω φέτος. Πρέπει να συζητήσουμε όλες τις παραμέτρους και να αποφασίσουμε" σχολίασε ο Σίβοκ.

Η Μπούρσασπορ διαθέτει ανταγωνιστικό σύνολο στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχει οικονομική άνεση για να καλύψει τις απαιτήσεις του Σίβοκ και απέχει λίγη ώρα από την Κωνσταντινούπολη. Η μοναδική προϋπόθεση που δεν καλύπτει για τον Τσέχο αμυντικό, είναι ότι δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της σε διοργάνωση της UEFA.

H προσφορά του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιεί απόλυτα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ, έχει και το αρνητικό ότι τον οδηγεί εκτός Τουρκίας.