Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

Ερχόμαστε!


Η μεγάλη ώρα έφτασε και η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ (Κυριακή 7/6, 7.30 μ.μ.) των τελικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ξεκίνησε.


Οι «πράσινοι» για 13η συνεχόμενη φορά στην ιστορία τους είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα και να προσθέσουν στο «πλούσιο» παλμαρέ τους το 35ο τους πρωτάθλημα.

Αυτή, μάλιστα, θα είναι η 9η συνεχόμενη σεζόν όπου οι «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με φόντο την κούπα του πρωταθλητή με το «τριφύλλι» να έχει επικρατήσεις τις 7 από τις τελευταίες 8 φορές.
Aπό 'κει και πέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χθες απέστειλε επιστολή με την οποία αιτήθηκε επισήμως την παρουσία του κ.Κοντονή σε όλους τους τελικούς ενώ αργότερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η λήψη μέτρων για τους τελικούς και σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Κοντονής κάλεσε αύριο το πρωί στο γραφείο του, τον Μάνο Παπαδόπουλο από τον Παναθηναϊκό και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο από τον Ολυμπιακό. Παρόντες θα είναι ο Γιώργος Χαλβατζάκης και ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.