Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2015

Χαμός με Καρέλη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, τρεις είναι οι ομάδες που έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Νίκο Καρέλη!





Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν «τσεκάρει» τον φορ του Παναθηναϊκού, με τη Σταντάρ Λιέγης και την ΚΠΡ να έχουν στρέψει πρόσφατα το βλέμμα τους προς τον Νίκο Καρέλη. Τη Δευτέρα (08/06), ήρθαν νέα σενάρια από την Ιταλία που βάζουν στο… κόλπο και τρεις ακόμα ομάδες! Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η Τορίνο και η Τζένοα είναι οι δυο ομάδες που παρουσιάζονται να εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον, ενώ στο ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται ως ενδιαφερόμενη και η Παλέρμο!

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του. Συν τοις άλλοις μέχρι στιγμής υπήρξε μία ενόχληση από μικρομεσαίο σύλλογο του εξωτερικού, πρόταση την οποία ούτε καν συζήτησαν οι «πράσινοι». Ωστόσο, ακόμη και πρόταση να υπάρξει, το τίμημα για όποιον θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό να σκεφτεί έστω την παραχώρηση του Καρέλη, θα είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια η τιμή εκκίνησης του νεαρού επιθετικού είναι 5 εκατ. ευρώ.