Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

"Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Λουγκάνο"


Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Ντιέγκο Λουγκάνο στον Παναθηναϊκό, με τον αθλητικό διευθυντή της Χάκεν μάλιστα να δηλώνει ότι ο Ουρουγουανός... ψήνεται για την Ελλάδα, ενώ τον σουηδικό Τύπο να επισημαίνει πως βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του το Τριφύλλι.


Όπου υπάρχει καπνός, είθισται να υπάρχει και φωτιά, η περίπτωση του άλλοτε αρχηγού της «Σελέστε» ωστόσο συνεχίζει να καλύπτεται από... πέπλο μυστηρίου σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «πρασίνων», από τη στιγμή που δεν έχει πάρει επίσημα θέση ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός όμως είναι ότι για δεύτερη σερί ημέρα το όνομά του «παίζει» στον Τύπο της Σουηδίας και μάλιστα αυτή τη φορά σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο.

Οπως άλλωστε αναφέρει η γνωστή εφημερίδα «Expressen» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Λουγκάνο βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στο Τριφύλλι, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή τη Χάκεν, όπου κι αγωνίζεται ο έμπειρος αμυντικός.

«Ξέρω ότι είναι μία χώρα (σ.σ. η Ελλάδα) η οποία βρισκόταν πάντα στη σκέψη του για να πάει μετά τη Σουηδία, ένα μέρος που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πριν τελειώσει την καριέρα του. Αλλά περνάει καλά εδώ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακόμα συζητά μαζί μας», ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια του Σόνι Κάρλσον.

Το συμβόλαιο του Λουγκάνο με τη Χάκεν -όπου υπέγραψε πριν 1,5 μήνα, λήγει στις 7 Ιουνίου, ενώ μετράει ήδη δέκα συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα. Οπως όμως τονίζουν οι Σουηδοί, ο Ουρουγουανός άσος θέλει να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παρά την έντονη επιθυμία της ομάδας του να τον κρατήσει.