Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2015

Προτάθηκε ο Σιβέλι


Η αναζήτηση του παίκτη που θα αποτελέσει τον «βράχο» της άμυνας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Ο Γιάννης Αναστασίου επιθυμεί η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού που θα αποτελέσει τον αντί-Σίλντενφελντ να έχει κλείσει πριν την έναρξη της προετοιμασίας και πάνω σε αυτό δουλεύουν στο «τριφύλλι».


Προτεραιότητα μπορεί να αποτελεί ο Τόμας Σίβοκ, όμως η περίπτωση του 31χρονου Τσέχου δεν είναι εύκολη. Εκτός του σχετικά μεγάλου κασέ του, αφού ο παίκτης στην τελευταία του χρονιά στη Μπεσίκτας εισέπραττε 1.2 εκατ. ευρώ και ο λόγος που δεν ανανέωσε ήταν ότι ο Τουρκικός σύλλογος δεν μπορούσε να τον ικανοποιήσει οικονομικά, έχει και αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες. Μια εξ αυτών είναι η Μπούρσασπορ η οποία άφησε ελεύθερο τον Ρενάτο Σιβέλι και θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Σίβοκ, προσφέροντας του ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

Ο Σιβέλι μάλιστα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με τον 31χρονο Αργεντινό αμυντικό που έχει περάσει και από τις Μπάνφιλντ, Μαρσέιγ, Χιμνάσια, Σαν Λορέντζο και Νις να είναι πιο προσιτός οικονομικά. Ο Σιβέλι στη Μπουρσασπορ την τελευταία του χρονιά έπαιρνε περίπου 700.000 ευρώ.

Η περίπτωση όμως του Αργεντινού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους» που θα εξαντλήσουν πρώτα τις πιθανότητες που έχουν για τον Τόμας Σίβοκ ή τον Εμίρ Σπάχιτς που αποχώρησε από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ η τρίτη τους επιλογή ακούει στο όνομα Μίκαελ Σιανί για τον οποίο οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το «calcionews24» η Τορίνο θέλει πακέτο τον Ντε Φρελ μαζί με τον Νίκο Καρέλη.