Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουνίου 2015

Η πρόταση για Καρέλη και ο Άγιαξ


Μόλις η αγορά μπει στο... on είναι αρκετά πιθανό να «σκάσει» πρόταση για τον Νίκο Καρέλη. Ο «ζεστός» Άγιαξ, οι Ιταλοί και η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο «τριφύλλι».


Ο Νίκος Καρέλης βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καθοριστικό για το μέλλον του. Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό διαδέχονται το ένα το άλλο, ωστόσο, καμία επίσημη πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ. Κάτι που είναι αρκετά πιθανό να συμβεί από το τέλος του μήνα και έπειτα, όταν και η ποδοσφαιρική μεταγραφική αγορά θα μπει στο... on.

Ο Έλληνας φορ φιγουράρει αρκετά ψηλά στην λίστα ξένων συλλόγων, μεταξύ των οποίων ο Άγιαξ (οι Ολλανδοί πήγαιναν ένα βήμα παρακάτω το ενδιαφέρον του «Αιάντα»-επαφές στην χώρα της «τουλίπας»-, γεγονός που δεν επιβεβαιωνόταν), η Παλέρμο, η Λιλ και η Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο, ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν... καίγεται να φύγει και ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στους «πράσινους».

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Θέλει τον Καρέλη στο ρόστερ του, θέλει τα γκολ και την εξαιρετική του συνεργασία με τον Μπεργκ αλλά μια πρόταση που θα άγγιζε τα 5 εκατομμύρια ευρώ δεν θα άφηνε κανέναν ασυγκίνητο. Οι δύο πλευρές, λοιπόν, κρατούν στάση αναμονής. Περιμένουν, χωρίς να «τρελαίνονται», χωρίς να εκβιάζουν καταστάσεις. Έτσι κι αλλιώς μόνο κέρδος θα έχουν αν συνεχίσουν μαζί και του χρόνου...