Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Μαΐου 2015

Πανέτοιμος για το... σεντόνι!


Σε δέκα λεπτά ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τον ΠΑΣ, νίκησε 3-1 και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ με τρομερή ψυχολογία!
Ένα από τα πιο ώριμα και ψύχραιμα φετινά του παιχνίδια έκανε την κατάλληλη στιγμή ο Παναθηναϊκός και «καθαρίζοντας» τον ΠΑΣ Γιάννινα σε διάστημα δέκα λεπτών αποχαιρέτησε την κανονική περίοδο με νίκη με 3-1, βάζοντας… πλώρη για την πρωτιά στα πλέι οφ!

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έπειτα από αρκετές… προειδοποιητικές επισκέψεις πήραν προβάδισμα. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με καταπληκτική ατομική προσπάθεια «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο και… εκτέλεσε τον Βελλίδη με δυνατό συρτό σουτ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ στο τέταρτο λεπτό!

Ωστόσο, το «τριφύλλι»… πιάστηκε στον ύπνο και ο ΠΑΣ στην αμέσως επόμενη φάση έφυγε στην αντεπίθεση και ο Ίλιτς στο 5’ ισοφάρισε σε 1-1, επαναφέροντας άμεσα την ισορροπία.

Πράσινη… καταιγίδα!

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έμοιαζε αποσυντονισμένος επιθετικά, όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήταν καταιγιστικός. Στο 48ολεπτό ο Ζέκα είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ όμως δυο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» δεν ήταν άτυχοι!

Στο 50’ έπειτα από κόρνερ του Πράνιτς ο Νίκος Καρέλης μπήκε… σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς του ΠΑΣ και με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο «τριφύλλι», πετυχαίνοντας το 15ο φετινό τέρμα του στο Πρωτάθλημα, σκοράροντας για τρίτο σερί ματς!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» τη νίκη, δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Οι «πράσινοι» έφυγαν στην επίθεση, ο Τάσος Λαγός βρέθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με όμορφο αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 60ο λεπτό!

Ο Σωτήρης Νίνης έχασε την ευκαιρία να μετατρέψει σε πραγματικό θρίαμβο τη νίκη αλλά το σουτ του στο 79’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ! Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στα πλέι οφ, με στόχο την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Πράνιτς (77’ Δώνης), Λαγός, Ζέκα, Νίνης (81’ Ταυλαρίδης), Κλωναρίδης (62’ Ντίνας), Καρέλης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (40’ Σωτηρίου), Μπέριος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Ριβέρα, Χαρίσης (63’ Αυγενικού), Ναδάλες (63’ Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Μανιάς.

Γκολ: 4’ Κλωναρίδης, 50’ Καρέλης, 60’ Λαγός / 5’ Ίλιτς

Κίτρινες: 53’ Λαγός / 13’ Ίλιτς, 89’ Ριβέρα.