Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2015

Ας φύγει ο Γιαννακόπουλος και ας έρθει ο… Τσάκας!

Το θέατρο του παραλόγου με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο παραλληλισμός με τα όσα είχαν συμβεί στην ΠΑΕ


Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μου θυμίζουν έντονα τη διάθεση που είχαν κάποιοι να διαλύσουν τον ποδοσφαιρικό. Διότι δεν εξηγείται αλλιώς το… μένος κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, από Παναθηναϊκούς, έστω και εάν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υπέπεσε σε κάποια λάθη.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω…

Θυμίζω ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 εμφανίστηκε κάποιος Βλάσης Τσάκας – με ταξί και εμφάνιση… σουβλατζή (με κάποια συμπάθεια στο επάγγελμα το οποίο τιμούμε πυκνά συχνά) και ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμος να πάρει τον Παναθηναϊκό.

Σχεδόν για 1,5 χρόνο ένα ολόκληρο σύστημα, με δημοσιογράφους που ακόμη δηλώνουν… δημοσιογράφοι, προσκύναγαν τις καμήλες και πρόσφεραν απλόχερα τα φούμαρα του δήθεν εκπροσώπου των βασιλιάδων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Βλέποντας πλέον την ιστορία από την χρονική απόσταση που πρέπει πάντα να εξετάζεις τα γεγονότα, είμαι βέβαιος ότι εάν δεν είχε παρέμβη στην όλη ιστορία ο Ανδρέας Βγενόπουλος (καθοδηγώντας τον Γιάννη Αλαφούζο), ο Τσάκας θα είχε πετύχει τον σκοπό του. Θα είχε οδηγήσει στη διάλυση, μέσω της εσωστρέφειας, τον Παναθηναϊκό.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του…

Ακόμη θυμάμαι τον… τρόμο κάποιων, μήπως ο Τσάκας βάλει τα λεφτά; Λες και εάν ΥΠΗΡΧΑΝ πραγματικοί πρίγκιπες – επενδυτές και έβαζαν 150 εκατ. ευρώ θα μάς χάλαγε!!!

Το ίδιο θέατρο του παραλόγου βλέπω να παίζεται τις τελευταίες ημέρες στο μπάσκετ, με… θύμα τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Εντάξει εδώ δεν υπάρχει το παραμύθι που λεγόταν Τσάκας, αλλά υπάρχει το παραμύθι που λέγεται… κακός παράγοντας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Είμαι βέβαιος ότι εάν εμφανιζόταν ένας Τσάκας που ήθελε να απογειώσει τον εξάστερο, φέρνοντας τον… Ροναλντίνιο του μπάσκετ και έχοντας το συμβόλαιο του… Σικαμπάλα της πορτοκαλί μπάλας στα χέρια του, οι άνθρωποι που θεωρούν υπεύθυνο για όλα τα αμαρτήματα της γης τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα ζητούσαν πάραυτα να σταυρωθεί και να αφεθεί η ΚΑΕ στα χέρια του Τσάκα!

Παρατηρώντας τα γεγονότα του μπασκετικού Παναθηναϊκού εξ αποστάσεως και όχι ως ρεπόρτερ, αλλά έχοντας γνώση τι συνέβη στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι τα εξής:

Ο Γιαννακόπουλος έχει κάνει, κάνει και θα εξακολουθεί να κάνει λάθη, γιατί λειτουργεί πολλές φορές ως οπαδός και όχι ως πρόεδρος στη γυάλα!

Ο Γιαννακόπουλος είναι εκρηκτικός και πολλές φορές ξεφεύγει, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

Ο Γιαννακόπουλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει παθολογικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννακόπουλος είναι ένας παράγοντας γεννημένος Πρωταθλητής. Winner.

Εάν δεν αρέσουν σε κάποιους αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να βάλουν αγγελία και να ζητήσουν ένα πρόεδρο – ιδιοκτήτη στα γούστα τους. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν πολλοί… Τσάκες που θα θελήσουν να δοξαστούν μέσα από πρωτοσέλιδα και συνεντεύξεις.

Όταν έρθει όμως η ώρα της κρίσεως, της απονομής των Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων, μην ψάχνουν να βρουν που είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου!
sportit.gr