Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαΐου 2015

Αγωνία… για Εσιέν

Την απάντηση του Μίκαελ Εσιέν στην εξαιρετική πρόταση που του έχουν καταθέσει περιμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό.


Οι «πράσινοι» αναζητούν την υπέρβαση με την έλευση του Γκανέζου μέσου, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, θα πρέπει να δείξουν υπομονή και να περιμένουν την τελική απόφαση του διεθνή άσου, ούτως ώστε να μάθουν αν θα καταφέρουν να βάλουν ένα σημαντικό… όπλο στην φαρέτρα τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αναμφίβολα, το «τριφύλλι» έχει κάνει την υπέρβασή του με την πρόταση που κατέθεσε στον παίκτη και η οποία έγινε ακόμα… μεγαλύτερη, με την αύξηση της πρότασης, κυρίως των μπόνους που προβλέπονται στην συμφωνία.

Βέβαια, το έργο του Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μόνο… ασήμαντος δεν είναι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το όνομά του μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μία από αυτές είναι η Μπεσίκτας, αλλά η πρόταση των Τούρκων αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται… δυνατή, σε σχέση με αυτή των «πράσινων».

Όμως, πλέον το… μπαλάκι βρίσκεται στον 32χρονο μέσο, που θα πρέπει να αποφασίσει για τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του. Σε περίπτωση που θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, τότε η πρόταση του «τριφυλλιού» τον καλύπτει, μια και του δίνει την ευκαιρία να παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, η… πόρτα της Αμερικής είναι ανοικτή.