Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2015

Κι άλλο πρόστιμο...


Μία μέρα μετά το βαρύ πρόστιμο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στον Παναθηναϊκό και νέο για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Πανελευσινιακό.


Νέο πρόστιμο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Μία μέρα μετά από την ποινή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 900 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Επίσης, πρόστιμα επιβλήθηκαν και στις ΚΑΕ ΑΕΚ και Άρης, για τα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Η «Ένωση» τιμωρήθηκε με 2.100 ευρώ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης με 1.100 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 400,00€ και

β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ ΚΑΕ της 6-5-2015.

Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ:

α) για χρήση κροτίδων εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 1.500,00€ και
β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στις 6-5-2015.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στις κερκίδες) πρόστιμο 500,00 και
β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στις 6-5-2015».