Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2015

Όσο χτυπάτε τον Γιαννακόπουλο τόσο τον πεισμώνετε!


Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό να χτυπάμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. 


Λες και ξαφνικά ο Γιαννακόπουλος ευθύνεται για όλα τα δεινά του κόσμου. Δεν είναι τυχαία κάποια δημοσιεύματα που εμφανίζονται καθημερινώς που έχουν αποκλειστικό στόχο τον Γιαννακόπουλο. Απλά όλοι εσείς που τα ανεβάζετε και τα προμοτάρετε αυτά να ξέρετε ότι έχουμε καταλάβει τον σκοπό σας. Τον τρέμετε τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για αυτό τον χτυπάτε αλύπητα μήπως σας κάνει τη χάρη και αποχωρήσει. Αλλά έλα που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και πετυχαίνετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο τον χτυπάτε τόσο τον πεισμώνετε. Και να ξέρετε ότι εμείς ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν τρώει κουτόχορτο και θα μας βρείτε απέναντί σας αν προσπαθήσετε να πειράξετε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Όπως γελάμε και με τα και καλά Τουρκικά δημοσιεύματα που κάποιοι φρόντισαν να ανεβάσουν πρώτο θέμα ότι δήθεν ο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού σε επικοινωνία που είχε η διοίκηση μαζί του και μάλιστα ανανέωσε και για δύο χρόνια για αυτό. Αυτό που κάνει μπαμ βέβαια είναι ο λόγος. Και καλά ο Ομπράντοβιτς πανικοβλήθηκε από τη συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου και για αυτό είπε όχι. Ενώ είπε ναι σε μια ομάδα που ο πρόεδρός της και το ΔΣ είναι στη φυλακή για συμμετοχή σε στημένα. Ρε ποιον κοροϊδεύετε μου λέτε; Και βγάζουμε το καπέλο στους Τούρκους δημοσιογράφους με την τόσο λεπτομερή ενημέρωση. Ούτε Έλληνες να ήταν!

Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να χτυπήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και χρησιμοποιούν έναν άνθρωπο για να στρέψουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού κόντρα σε αυτόν και να προκαλέσουν εσωτερικό πόλεμο. Εμείς όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη και καλώ όλους τους Παναθηναϊκούς να είμαστε ενωμένοι κόντρα στον κοινό εχθρό. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι εδώ και θα είναι εδώ και ξέρει πως να μας επαναφέρει στην κορυφή κλείνοντας τα στόματα μια και καλή. Οι απαντήσεις θα είναι όπως πάντα μέσα στο γήπεδο. Έτσι έχουμε μάθει εμείς παντελονάτα. Και τότε μάλλον εσείς θα χρειαστείτε ψυχολογική υποστήριξη!!!


Πηγή: trifillakia