Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Μαΐου 2015

Ταξίδι για Λιζόν, στα υπ' όψιν ο Πιελ


Ο Ρούμπεν Λιζόν είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου για το δεξί μπακ, με τον Γκρεγκόρ Πιελ της Νις να αποτελεί την εναλλακτική του Ολλανδού.



Από την στιγμή που η περίπτωση του Μίκαελ Λανγκ δεν προχώρησε για τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» στράφηκαν στον Ρούμπεν Λιζόν. Ο Ολλανδός μπακ του Άγιαξ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρέντα, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος επιθυμεί διακαώς τον 22χρονο αμυντικό που διακρίνεται για τις δημιουργικές ικανότητες και προβληματίζει με την αμυντική του συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία για απευθείας συζητήσεις με τον «Αίαντα». Την Κυριακή, πάντως, δεν βρέθηκε στην χώρα της «τουλίπας» αλλά σε διαφορετικό προορισμό. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα και το ζητούμενο είναι το πσοό που θα ζητήσει ο Άγιαξ για την παραχώρησή του.

Στα υπ' όψιν ο Πιελ

Από κει και πέρα, εκτός του Ολλανδού, στην λίστα βρίσκεται και ο 23χρονος μπακ της Νις, Γκρεγκόρ Πιελ. Ο Γάλλος διεθνής με την Ελπίδων έχει «γεμάτες» συμμετοχές στο γαλλικό κλαμπ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λιόν και είναι γιος του γνωστού τεχνικού, Κλοντ Πιελ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016 αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του συλλόγου πως θα αποχωρήσει εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών προς το πρόσωπό του, τον περασμένο Δεκέμβριο.