Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Μαΐου 2015

Γι' αυτό "ναυάγησε" του Μάρτιν


Την απόφαση να κοιτάξουν αλλού για ψηλό πήραν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αφού η υπόθεση του Κένιον Μάρτιν δεν απέδωσε καρπούς.


Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον 37χρονο φόργουορντ Κένιον Μάρτιν ο Αμερικανός ενθουσιάστηκε, γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ο μεγάλος Ντομινίκ Γουίλκινς και βλέποντας με… καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Ωστόσο, ο Μάρτιν ζήτησε κάποιες μέρες για να σκεφτεί πριν πάρει την τελική του απόφαση. Την Κυριακή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με τον παίκτη και του ζήτησαν να δώσει την τελική του απάντηση, έχοντας ήδη κρατήσει στάση αναμονής για αρκετό διάστημα χάρη στο τεράστιο όνομά του.

Ο Μάρτιν τόνισε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δεν γνώριζε αν ήταν έτοιμος να τους απαντήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τέσσερις μήνες και θα αποτελούσε ρίσκο για την υστεροφημία του αν ερχόταν στην Ευρώπη για πρώτη φορά χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος.

Αυτό ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, πάντοτε σε καλό κλίμα όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα και σε έναν σπουδαίο αθλητή. Πλέον οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στρέφονται σε άλλες λύσεις τις οποίες είχαν εξετάσει ούτως ή άλλως για την περίπτωση που δεν θα ολοκληρωνόταν θετικά η υπόθεση του Κένιον Μάρτιν, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να γνωρίζουν ότι πρέπει να κινηθούν άμεσα αφού η Δευτέρα 11 Μαΐου είναι η τελευταία ημέρα ενίσχυσης του ρόστερ.