Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Μαΐου 2015

Τα βρίσκει με Εσιέν!


Μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός που έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν.


Όπως αναφέρει το σύνολο του αθλητικού τύπου οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την τελική πρόταση στον 32χρονο μέσο της Μίλαν με την Live Sport να αποκαλύπτει πως η επαφή ίσως γίνει και σήμερα (11/5) για πρόταση σε διετές συμβόλαιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «GOAL» που αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαρκείς επαφές τόσο με τους μάνατζερ όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται όλο και πιο κοντά σε συμφωνία.

Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό φαίνεται πως δεν είναι μεγάλη και επικρατεί η πεποίθηση πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί το σημείο επαφής που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία και θα προχωρήσει τη μεταγραφή.

Άλλωστε ο Εσιέν μένοντας ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Μίλαν έχει από τώρα το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο Γκανέζος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γαλλική Μπαστία το 2000 και το 2003 ενώ η ομάδα του είχε συμφωνήσει με την Παρι Σεν Ζερμέν ο Εσιέν δεν δέχθηκε να πάει στο Παρίσι επιλέγοντας την Λυών που δαπάνησε περίπου 8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Δυο χρόνια μετά και έχοντας κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα Γαλλίας ήρθε η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο να δώσει 24.4 εκατ. λίρες και να φέρει τον παίκτη στο Λονδίνο. Η μεταγραφή του Εσιέν στους «μπλε» χαρακτηρίστηκε ως η πιο ακριβή για την ομάδα εκείνη την εποχή ξεπερνώντας σε κόστος ακόμα και αυτή του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Με την Τσέσλι πανηγύρισε δυο Πρέμιερ Λιγκ, τέσσερα FA Cup, ένα League Cup, ένα Community Shield και ένα Champions League. Τον Ιούλιο του 2011 μπήκε στο χειρουργείο για να διορθώσει πρόβλημα με τον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο και μηνίσκο και επέστρεψε μετά από σχεδόν 6μήνες. Την επόμενη χρονιά τον πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο δανεικό στην Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε σε 20 ματς και σκόραρε δυο φορές με το γκολ του κόντρα στην Οσασούνα να το αφιερώνει στον Πορτογάλο τεχνικό που του είχε δείξει εμπιστοσύνη για δεύτερη φορά. Μετά το τέλος του δανεισμού του στην Ρεάλ η Τσέλσι δεν θέλησε να κρατήσει τον παίκτη και τον άφησε ελεύθερο με τον Εσιέν να υπογράφει τον Ιανουάριο του 2014 συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την Μίλαν με την οποία έχει αγωνιστεί σε 13 ματς μέχρι σήμερα.