Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2015

Ψάχνει το "μπαμ" με Ντιόπ!


Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει αμυντικό χαφ - ηγέτη που θα κάνει διαφορά και ο... ακριβός Σενεγαλέζος της Λεβάντε έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό κι εξετάζεται.


Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανέβει επίπεδο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, όπως έχει δηλωθεί δια στόματος Γιάννη Αλαφούζο. Μετά τον Καλτσά που έκανε... παπάδες με την φανέλα της Βέροιας, ακολούθησε ο κορυφαίος του περυσινού φινλανδικού πρωταθλήματος, Ρόμπιν Λοντ, και δεδομένα οι «πράσινοι» ψάχνουν για δεξί μπακ, δύο στόπερ, αμυντικό μέσο, επιθετικό και εξτρέμ.

Τα... πολλά λεφτά, πάντως, όπως είναι γνωστό θα «πέσουν» στην απόκτηση του «εξαριού» που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Σε αυτή την μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός θα πάει για την υπέρβαση και είναι λογικό να εξετάζει περιπτώσεις ακριβές και αρκετά δύσκολες στο να υλοποιηθούν. Για αυτό και το συγκεκριμένο κομμάτι, αναμένεται να τραβήξει χρονικά.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία είναι και ο Παπακούλι Ντιόπ που έχει προταθεί κι εξετάζεται. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος μέσος της Λεβάντε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το κασέ του είναι στις 800.000 ευρώ και, προφανώς, θα χρειαστεί μεγάλη οικονομική υπέρβαση, ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με εκείνο του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ντιόπ είναι 9 φορές διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης και έχει σκοράρει μία φορά ενώ την τελευταία τριετία έχει 84 συμμετοχές στην Λεβάντε και 4 τέρματα.