Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαΐου 2015

Τώρα είναι η ευκαιρία μας!


Ο Νίκος Παππάς δεν κοιτάει πίσω και μέσα από το blog του τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι συνεπής στο ραντεβού με τον τίτλο και θα δώσει απαντήσεις στο παρκέ.



Καλημέρα σε όλους,

Οι υποχρεώσεις μας μπαίνουν στην τελική ευθεία αλλά πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας μετά τον τελευταίο μου τραυματισμό, στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό κι επέστρεψα γρήγορα στη δράση χάρη και στη σημαντική συνεισφορά του ιατρικού επιτελείου της ομάδας που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Την Τετάρτη (13/5) ξεκινάει η πρώτη φάση των πλέι οφ κι έχουμε μπροστά μας τον Κολοσσό που δεν θα έχει κανέναν άγχος σε αυτή τη σειρά.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε ενέργεια από το ξεκίνημα και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού τα οποία δουλεύουμε με τον προπονητή μας και να προσθέσουμε ορισμένα καινούργια πράγματα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε σε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, γνωρίζουμε πολύ καλά τα λάθη μας, ωστόσο κοιτάμε μπροστά καθώς τώρα κρίνονται όλα και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας που είναι το Πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει τον στόχο του ακόμα και όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στα επόμενα ματς θα προσπαθήσουμε ν' ανεβάσουμε τον ρυθμό μας και να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σε κανέναν μας, δεν άρεσε η εικόνα που παρουσιάσαμε στο παρκέ από την έναρξη του δεύτερου γύρου στο Top 16 κι έπειτα, μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία και θα δώσουμε τα πάντα για ν' απαντήσουμε στο παρκέ. Στα ματς που απομένουν, έχουμε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον τίτλο.

Θα τα πούμε σύντομα,
Νίκος.



Πηγή: Leoforos