Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2014

Τους... εξόντωσε (vids)


Το πιο δύσκολο μισάωρο τους στην Πολωνία πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, αφού ο Αναστασίου τους υπέβαλε στην πιο δύσκολη άσκηση έως τώρα. Ατομικό για τους Κοτσόλη, Μπαϊράμι.

Σε συνθήκες αφόρητης ζέστης για τα δεδομένα της Πολωνίας, πραγματοποιήθηκε η πρωϊνή προπόνηση του Παναθηναϊκού που άρχισε στις 1030. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποιος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τον Γιάννη Αναστασίου και μαζί με τους υπόλοιπους (πλέον) συμπαίκτες του... κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα με την μπάλα στα πόδια, στο προπονητικό κέντρο του ΜISTRAL. Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που οι παίκτες κατέφυγαν στη σκιά μιας μεγάλης ομπρέλας που είχε στηθεί , προκειμένου να δροσιστούν για να πάρουν δυνάμεις.



Άσκηση γολγοθάς...

Σαν να μην έφτανε ο καυτός ήλιος στους ποδοσφαιριστές επειδή η ομάδα είχε χτες ρεπό έπρεπε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Έτσι υπέστησαν τα προπονητικά “βασανιστήρια του Γιάννη Αναστασίου που επέλεξε μια άσκηση αλα ...λοκ για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Χώρισε το χρόνο σε δυο 20λεπτα, τα οποία αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψε σε 15λεπτα, με τους παίκτες να παραμιλούν στη συνέχεια ... Σπριντ, κούρσες με προσποιήσεις ανάμεσα σε κώνους και εμπόδια , με τους τριφυλλοφόρους να φορτσάρουν στην τελική ευθεία πατώντας γκάζι έξω από μεγάλη περιοχή, συνέθεσαν το σκηνικό. Εκεί σούταραν εναλλάξ σε Ταμπάκη και Κότσαρη προκειμένου να τους φέρουν σε δύσκολη θέση και να ολοκληρώσουν την επίπονη άσκηση.



Ουδείς μπορούσε να γλυτώσει από την πίεση της εκγύμνασης, καθώς κατά μήκος του μισού γηπέδου καραδοκούσαν οι Αναστασίου - Ρούτερ - Φος - Βονόρτας , οι οποίοι με προτροπές αλλά και “γκάζια” όταν διέκριναν χαλάρωση , δεν άφηναν τους ποδοσφαιριστές σε χλωρό κλαρί.

Ατάκες όπως : “Μην σταματάτε. Δεν περπατάμε. Πιο γρήγορα” έδιναν έναν “στρατιωτικό τόνο στην προπόνηση. Το απόγευμα ο Έλληνας τεχνικός θα χαλαρώσει τα λουριά αφού έχει αποφασίσει να δουλέψει κυρίως πάνω στην τακτική.

Το μισό πρόγραμμα ο Μπούρμπος

Ο Χρήστος Μπούρμπος(λογικά θα ανακοινωθεί αύριο) έβγαλε το μισό πρόγραμμα. Η ένταση της άσκησης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και στο μέσο της ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να τον προφυλάξει, βάζοντας τον να τρέξει κυκλικά το γήπεδο. Άλλωστε είναι φρέσκος στην προετοιμασία και υπάρχει και απογευματινό πρόγραμμα.

Δεν προπονήθηκαν Κοτσόλης και Μπαϊράμι

Ατομικό έκανε ο Μπαϊράμι για ακόμη μια φορά ενώ ο Κοτσόλης ακολούθησε την οδό του γυμναστηρίου. ο έμπειρος γκολκιπερ έχει δεμένα τα δάχτυλα των ποδιών του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Από την απογευματινή προπόνηση αναμένεται να ακολουθήσει τους υπόλοιπους, μπαίνοντας σταδιακά στο πρόγραμμα.

Στη διάρκεια της προπόνησης αντιμετώπισε μικροπρόβλημα ο Κότσαρης που έπεσε άγαρμπα σε μια επέμβαση. Το ιατρικό τιμ ετοιμοπόλεμο μπήκε μέσα στο γήπεδο, όμως ο παίκτης δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό.