Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2014

Έβγαλαν μάτια Καρέλης και Κλωναρίδης! (vds)


Οι δύο νεαροί επιθετικοί έβγαλαν την... πίστη στους αμυντικούς στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης. Ρίχνει την ένταση ο Αναστασίου, προπόνηση με μπάλα ο Μπαϊράμι.


Μετά το ξεθέωμα της Δευτέρας, ο Γιάννης Αναστασίου αρχίζει να ρίχνει σιγά σιγά την ένταση ενόψει και του αυριανού φιλικού κόντρα στην Άρκα Γκντίνια. Επί της ουσίας το πρωινό της Τρίτης ξεκίνησε με δυνατή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και συνεχίστηκε πιο χαλαρά με τουρνουά τριών ομάδων στο 1/4 του γηπέδου.

Σε αυτό το τουρνούα που δεν είχε νικητή, καθώς η πορτοκαλί και η μπλέ ομάδα πέτυχαν τέσσερις νίκες, ξεχώρισε το δίδυμο Καρέλη-Κλωναρίδη. Οι νεαροί επιθετικοί ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, συνδυάστηκαν άψογα αρκετές φορές και μία από αυτές κατάφεραν να πετύχουν ένα πολύ όμορφο τέρμα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Επίσης, ο «Κλώνα»... έγραψε και μια τρομερή βολίδα από τα 15-20 μέτρα, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο. Η μπάλα «καρφώθηκε» στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Πάντως... αξιοσημείωτη επίδοση στο σκοράρισμα και για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές όπως και οι Καρέλης, Κλωναρίδης.

Πορτοκαλί (4 νίκες): Ρισβάνης, Ντίνας, Μπεργκ, Υμεράι, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Χουχούμης

Μπλε (4 νίκες): Μυρθιανός, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπούρμπος

Γκρι (2 νίκες): Νάνο, Μέντες, Σπυρόπουλος, Δώνης, Νιούμαν, Ατζαγκούν
Μπεργκ και Ζέκα σε αρκετές περιπτώσεις έπαιζαν και ως μπαλαντέρ.

Φορτσάρει ο Μπαϊράμι

Από κει και πέρα, ο μοναδικός που προπονήθηκε μόνος του ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός στράικερ που έχει αφήσει μουστάκι, έκανε κάποιες ασκήσεις με την μπάλα αλλά ακόμη είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θέλει αρκετή δουλειά αλλά υπάρχει aισιοδοξία πως το ερχόμενο διάστημα θα είναι 100% έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.