Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2014

Τελικά... Ligue 2


Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα σταματήσει την καριέρα του λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει αλλά θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της Γαλλίας.



Ο Τζιμπριλ Σισέ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στην βουβωνική χώρα το οποίο σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ θα μπορούσε να είναι η αιτία ο Γάλλος επιθετικός ν' ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ωστόσο, οι εξετάσεις που έκανε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι μπορεί ν' αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να συνεχίσει ν' αγωνίζεται. Ο Σισέ λόγω του συγκεκριμένου θέματος το τελευταίο διάστημα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία και σκέφτεται διάφορες λύσεις για την καριέρα του.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα, μια από τις σκέψεις που έχει κάνει είναι ν' αποχωρήσει από την Μπαστιά και να συνεχίσει την καριέρα στη Νιμ που αγωνίζεται στην Β' κατηγορία.

Ο λόγος είναι ότι ο 32χρονος επιθετικός θεωρεί γούρικη την συγκεκριμένη ομάδα για την καριέρα του, καθώς σε ηλικία 15 ετών βρέθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Οσέρ και πραγματοποίησε την καριέρα που όλοι γνωρίζουν. Γι' αυτό και την συγκεκριμένη στιγμή επιθυμεί να επιστρέψει σε μια ομάδα που σημαίνει πολλά για τον ίδιο.