Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2014

Τι γίνεται με τους τερματοφύλακες


Για διάφορους λόγους επικρατεί… κινητικότητα σχετικά με τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, με ξεχωριστή την υπόθεση του Στέφανου Καπίνο.



Τέσσερα… μέτωπα στη θέση του "άσου" υπάρχουν στο "τριφύλλι" και από τον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί με κάθε έναν από τους 4 πορτιέρε της ομάδας.

Σχετικά με τον Καπίνο του οποίου η υπόθεση είναι και η πιο σοβαρή, έχει ξεκαθαριστεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι ο παίκτης πωλείται ΜΟΝΟ αν έρθει πολύ καλή προσφορά στην ομάδα και μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, ο οποίος ΔΕΝ θα είναι ο Φερνάντεζ.

Το πιο απλό ζήτημα είναι του Στέφανου Κοτσόλη καθώς παραμένει κανονικά στην ομάδα. Σε ότι αφορά τον Αλέξανδρο Ταμπάκη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από τη Νίκη Βόλου στην οποία "καίγονται" να τον αποκτήσουν, με το σενάριο παράλληλου δανεισμού του μαζί με τον Μουζακίτη είναι "ανοιχτό", ώστε ο νεαρός τερματοφύλακας να πάρει παιχνίδια. Τέλος, υπάρχει και ενδιαφέρον για τον Αναγνωστόπουλο, καθώς τον θέλει δανεικό η Ερμιονίδα.