Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουλίου 2014

Στους Χοκς ο Μπράμος


Η πληροφορία υπήρχε, τώρα όμως, ήλθε και το επίσημο του πράγματος: ο Μάικ Μπράμος θα παίξει με την Ατλάντα, στο summer league του Las Vegas (11-21/7).



Από την ημέρα που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (έκανε χρήση του opt out και του έδωσε 50.000 ευρώ, για να τον αποδεσμεύσει), ο Μάικ Μπράμος δεν έχει δώσει... σημεία ζωής. Υπό την έννοια των προθέσεων του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, γιατί είναι στην Αμερική και έχει βρεθεί σε δυο γάμους και μια βάφτιση, ενώ κυρίως κάνει διακοπές με την οικογένεια του.

Ο διεθνής γκαρντ θα φορέσει τα ρούχα της δουλειάς ωστόσο, την ερχόμενη εβδομάδα και για την ακρίβεια την εμφάνιση των Χοκς που τον κάλεσαν να εμφανιστεί μαζί τους στο summer league του Las Vegas (11-21/7), μαζί και στις προπονήσεις που είθισται να προηγούνται αυτής της διαδικασίας. Σαφέστατα και ο εκπρόσωπος του έχει προτάσεις (μαζί με αυτή των "πρασίνων" για νέα συνεργασία, με άλλα νούμερα), αλλά ο πελάτης του, του έχει διευκρινίσει πως δεν βιάζεται.

Στη Νεβάδα θα βρεθεί στο ίδιο διάστημα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (είναι στο ρόστερ των Μπακς), με τον αδελφό του Θανάση (είναι στη λίστα των Νικς).