Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2014

Στους τυφλούς... ο μονόφθαλμος


Στον Παναθηναϊκό είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων στην Super League και την εκλογή του νέου προεδρείου της Λίγκας, καθώς είχαν ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.



Μπορεί σε κάποιους να προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε τον Τάκη Αγραφιώτη για πρόεδρο της Super League, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν ένα συγκεκριμένο σκεπτικό κατά την διάρκεια της διαδικασίας και αυτό εφάρμοσαν.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι "πράσινοι" μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας: "Ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει μια ικανή διοίκηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από διαφθορές, ποινικές διώξεις και άλλες "γνώριμες" καταστάσεις των τελευταίων χρόνων. Ο Παναθηναϊκός θέλει επίσης να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την επόμενη μέρα και όχι να παρατηρεί από μακριά ευρισκόμενος εκτός των κέντρων αποφάσεων.

Αν λοιπόν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από λίγες ώρες το απόλυτο φαβορί ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος, καταλαβαίνει κανείς ότι έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν πολλά ακόμα...".