Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2014

Όλα για τον παικταρά

Η είδηση που ανέβηκε νωρίς χθες το πρωί στο Twitter απ' τον συντάκτη της ιταλικής «Gazzetta dello Sport» Μίρκο Γκρατσιάνο κι ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον κεντρικό μέσο της Γιουβέντους Φαούστο Ρόσι δεν απέχει διόλου απ' την πραγματικότητα.


Ο 23χρονος Ιταλός δημιουργικός χαφ, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, είναι ο μέσος που έχει εστιάσει την προσοχή του το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Νταμπίζας, παλεύοντας «δυνατά» -και με αρκετά καλές πιθανότητες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- την περίπτωση του μονοετούς δανεισμού του από τη Γιούβε, με την οποία δεσμεύεται ως το 2016.

Βεβαίως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η πολύ καλή σεζόν που έκανε φέτος στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Βαγιαδολίδ (επίσης δανεικός από τη Γιουβέντους) έχει τραβήξει την προσοχή κι άλλων ομάδων από την Ισπανία αλλά και από την Ιταλία. Οπως π.χ. η Κάλιαρι, η οποία όπως ανέφερε η χθεσινή πληροφόρηση της «Gazzetta» έχει ήδη προσεγγίσει τους πρωταθλητές Ιταλίας για να τον αποκτήσει δανεικό.

Στον Παναθηναϊκό αυτό που έλεγαν χθες είναι πως πρόκειται για μία περίπτωση που έχει προταθεί κι εξετάζεται. Αλλά είναι αλήθεια πως ο Ρόσι είναι αυτή τη στιγμή η βασική επιλογή τους για τον άξονα, με τους Νταμπίζα και Αναστασίου να εκτιμούν πως «κολλάει» γάντι στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις κι αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν για τους «πράσινους» δεν αποκλείεται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει κλείσει η μεταγραφή.
goal