Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2014

Ήρθε για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό


Για να τεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες ομάδες όπως το "τριφύλλι" ήρθε στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, Χουάν Φεράντο.


Ο Καταλανός κόουτς ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου της Κρήτης και μιλώντας στην εφημερίδα Marca αποκάλυψε ότι λίγα Πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν το πάθος που υπάρχει στην χώρα μας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο συναίσθημα του να αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός!

Μεταξύ άλλων είπε:

"Αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μεγαλώσει ένας σύλλογος και να βελτιωθώ και εγώ".

Για το πάθος που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: "Είναι αλήθεια ότι πολλοί παίκτες και προπονητές έρχονται σε αυτή τη χώρα γιατί έχει κάτι κοινό με την Ισπανία. Και ιδιαίτερα για να αγωνιστούν απέναντι σε συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός"!

Σε ότι αφορά την οικονομική κρίση και τη σχέση της με το ποδόσφαιρο, τόνισε: "Όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη έτσι και στην Ελλάδα η κρίση έχει επηρεάσει το ελληνικό Πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ισπανία. Η Ελλάδα έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να παράγει μεγάλους παίκτες που εντυπωσιάζουν και στην Ευρώπη".