Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2014

Και στη μέση ο Καπίνο...

Σε μήλο της έριδος ανάμεσα στις ομάδες της Λισσαβόνας τείνει να εξελιχθεί ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο που ενδιαφέρει τόσο την Μπενφίκα όσο και τη Σπόρτινγκ.


Αμφότερες αναζητούν πορτιέρο σε μικρή ηλικία που να μπορεί να υπερασπιστεί ως βασικός την εστία τους και απ' ό,τι φαίνεται το πρόκριμα έχει πάρει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Ετσι οι δυο ομάδες της Λισσαβόνας απ' ό,τι φαίνεται κινούνται δυναμικά για την απόκτησή του με πορτογαλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως ειδικά η Σπόρτινγκ έχει ξεκινήσει, ήδη, τις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους».

Βέβαια, δεν γίνεται αναφορά σε ποσά που απαιτούνται για την υλοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο επισημαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει σε ανύποπτο χρόνο προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ετσι το μόνο βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα πει «όχι» σε μία καλή πρόταση. Μία προσφορά, δηλαδή, περί των 2-2,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Καπίνο γράφτηκε την περασμένη εβδομάδα και για τη Σοσιεδάδ που παραχώρησε τον Μπράβο στην Μπαρτσελόνα.
goal