Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουλίου 2014

"Πόλεμος" για Πράνιτς!


"Πόλεμος" μεταξύ δημοσιογράφων έχει ξεσπάσει στην Κροατία με αφορμή την εικόνα της Χρβάτσκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με ιδιαίτερες αναφορές στο ζήτημα της θέσης του "Πράνια"!


"Μπλεγμένος" στην κακή πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας του βρίσκεται ξαφνικά ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τα λόγια που ακούγονται για τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι μόνο θετικά. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει… πόλεμος μεταξύ δημοσιογράφων στην Κροατία σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε η Κροατία στο Μουντιάλ του 2014.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε πολλά άρθρα διάφορων ιστοσελίδων και εφημερίδων πως ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να τοποθετείται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Χαρακτηριστικά, τα περισσότερα sites αναφέρουν ότι "ο Πράνιτς είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της χώρας και θα έπρεπε να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχοντας έλεγχο ενός πολύ σημαντικού μέρους της ομάδας".

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο "Πράνια" μπορεί να αγωνιζόταν κάποτε στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ωστόσο με τη φανέλα του "τριφυλλιού" ήταν εξαιρετικός φέτος παίζοντας στη μεσαία γραμμή, έχοντας την άνεση να οργανώσει το παιχνίδι και να μαρκάρει χωρίς το άγχος του αριστερού μπακ να τον "βαραίνει".